Officina Concept

Beogradski sajam nameštaja 2022

Officina Concept je prezentovala svoj program na ovogodišnjem sajmu nameštaja u Beogradu, koji je trajao od 8. do 13. novembra. Ovo je 58. Međunarodni sajam nameštaja po redu i predstavlja najznačajniju sajamsku manifestaciju u oblasti nameštaja, unutrašnje dekoracije i srodne industrije proizvodnih materijala i mašina za industriju nameštaja u regionu jugoistočne Evrope.

Beogradski sajam nameštaja je mesto gde svi značajni proizvođači iz regiona i Evrope predstavljaju svoje najnovije proizvode, kolekcije i trendove u dizajnu nameštaja, mesto razmene informacija i ideja, jačanje postojećih poslovnih kontakata i stvaranje novih. Asortiman proizvoda koji se izlaže na sajmu obuhvata kompletnu industriju nameštaja, od faze primarne obrade drveta do proizvodnje finalnog drveta.

Događaj je značajno redizajniran, napredujući u dva pravca – što se tiče koncepcije programa koji se fokusira na kompanije orijentisane na dizajn i što se tiče poslovanja, jačanje poslovne posete kroz uvođenje programa Hosted Buyers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *